Aanbod

Partner Oefening

Mind your Move verzorgt lichaamsgerichte workshops en persoonlijke training afgeleid uit de principes van krijgskunst. Met behulp van fysieke oefeningen leggen we reacties bloot die (onbewuste) patronen reflecteren van waaruit men spreekt en handelt.

In situaties van druk en stress vernauwt de focus van een kalm overzicht naar fixatie op het probleem. Creativiteit, efficiënt handelen en communiceren lijden hieronder waardoor conflicten op de loer liggen.

Mind your Move stelt naar wens een maatwerk programma samen van laagdrempelige oefeningen waarin beleving centraal staat. Door je bewust te zijn van je lichaam heb je met slechts een eenvoudige houdingsverandering grote invloed op je perceptie van een situatie, je innerlijke rust en daarmee de acties die hieruit ontstaan. Dit vergroot creativiteit en het probleemoplossend vermogen. De kans op conflicten en burn out op de lange termijn neemt daardoor aanzienlijk af.

Vervolgens leer je met lichaamstaal te communiceren vanuit jouw authentieke waarden. Dit is al 70% van de volledige communicatie. Daarmee leg je de basis waaruit verbale communicatie als van nature ontstaat. Met doelgerichte oefeningen leer je in uitdagende situaties steeds dichter bij jouw kernwaarden te blijven. Wanneer je vanuit die innerlijke kracht leeft en werkt, neem je leiderschap over je eigen keuzes en ben je een inspiratiebron voor anderen.

Mind your Move biedt je middelen om in iedere situatie authentiek te blijven. Of je nu een voorbeeld wilt zijn voor je kinderen, als bekwaam collega of leidinggevende wilt optreden of simpelweg je eigen voorbeeld wilt leven. Bovendien leer je je eigen lichaam beter kennen en voel je beter aan wanneer jouw lichaam ontspanning nodig heeft om gezond te functioneren.

Lees verder: WorkshopsMethode