Workshops in organisaties

Alleen cognitief verstand is niet voldoende om onder druk de juiste beslissingen te nemen in complexe situaties. De uitdrukkingen ‘onderbuikgevoel’ en ‘vanuit het hart’ zijn ware woorden.

Mind your Move biedt lessen op basis van 25+ jaar ervaring in lichaamstraining en vele jaren werk in zowel het ‘harde’ bedrijfsleven alsook in de ‘zachte’ sociale sector. Naast fysieke training en praktische ervaring beschikken we over een breed domein aan kennis van theoretische kaders en (Agile) organisatiemodellen en de toepassing ervan om de vertaalslag te maken tussen de fysieke oefening en de zienswijze van jou (als leider) en de organisatie waar je werkzaam bent.

Het lichaam en de geest vormen een samenhangend proces dat continu in verandering is. Krijgskunst is een pad om deze verandering waar te nemen en het met focus en ontspanning langzaamaan de richting op te leiden die je zelf beoogt. Bewustzijn groeit en daarmee autonomie en keuzevrijheid in de gepaste reactie op de wereld om je heen.

Het spreekt voor zich dat meer uren training veelal eerder tot resultaten leidt. De kwaliteit van de training en jouw eigen aandacht is echter nog veel sterker bepalend voor jouw ontwikkeling.

Wij bieden mogelijkheden van wekelijks Chi Kung les bijwonen in Zutphen tot een enkele workshop of een maatwerk programma bij ons of op locatie.

  • Workshop (3 uur): €150,- p.p.
  • Les (60 min.): €50,- p.p.
  • Pakket per 5 lessen: €225,- p.p.
  • Pakket per 10 lessen: €400,- p.p.

* Prijzen zijn excl. 9% BTW en reiskosten en gelden voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
* Bij 10+ personen tot een maximum van 20 hebben we een tweede trainer nodig om kwaliteit en aandacht te borgen. Neem contact op om tarieven te bespreken.

Voor afwijkende wensen neem contact op.