Traumaheling
695
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-695,bridge-core-2.4.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Traumaheling

Dao Lu en Traumaheling

Dao Lu

Dao Lu is een lichamelijke en geestelijke trainingsmethode om harmonie te creƫren in je denken, voelen en doen. In het Dao Lu symbool bewegen twee krachten in tegengestelde richting die je leert te harmoniseren. Dat kunnen tegenstrijdige gedachten zijn in je hoofd, tegenstrijdige bewegingen in je lichaam die leiden tot spanning, dingen die je doet die niet goed zijn voor jezelf of dingen die anderen doen die over je grenzen gaan.

 

Met Dao Lu leer je jezelf te helen en te beschermen door conflicten op te lossen.

Met Dao Lu leer je To Flow With The Go; je kunt niet bepalen wat er op je af komt in het leven, van buiten of vanbinnen. Je kunt wel leren hoe je daarmee om gaat.

Dao Lu Wishion

Het proces van Dao Lu heeft vijf stappen die genoemd worden in de Dao Lu Wishion (Wishion klinkt vriendelijker dan Mission). Deze Wishion wensen we iedereen toe:

Dao Lu Wishion

Meebewegen in contact
In Dao Lu leer je mee te bewegen terwijl je in contact blijft; zonder te vechten, en met behoud van je eigen heelheid. De eerste stap om dat te kunnen doen is ontspannen en kalmeren: Calm down! Want pas als je ontspannen en kalm bent kun je thuiskomen in je eigen lichaam, voelen wie je bent en hoe het nu met je gaat. Pas dan kun je je veroorloven om stap twee te doen: Open Up!

Pas als je je opent en laat zien wie jij bent en wat je wilt, kun je contact maken met een ander: Connect! En alleen door contact te maken kun je conflicten oplossen die in jezelf leven of tussen jou en een ander: Dissolve Conflict! Conflicten oplossen is de weg naar gezondheid en geluk; we harmoniseren onze binnenwereld met onze lichamelijke sensaties en behoeften. We harmoniseren onze emoties en gevoelens, onze gedachten en ons gedrag: Harmonise! Want alleen door te harmoniseren kunnen we gezond en gelukkig worden. Als we gezond en gelukkig zijn kunnen we niet anders dan de wereld een beetje betere plek laten worden.